Košarka
SPORTOVI
Košarka
Važniji od Kiriljenka

Novi 'zvijezdani' klub NBA-a tužan zbog Hrvata: 'Želimo ga što prije'

Bojan Bogdanović, 24-godišnji hrvatski košarkaš, neće iduće sezone igrati u NBA ligi (u Brooklyn Netsima), već će i dalje nositi dres istanbulskog Fenerbahčea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bogdanovića je na draftu 2011. godine izabrao Miami koji ga je odmah proslijedio u Minnesotu, a Timberwolvesi su ga mijenjali u Netse. No, Brooklyn i turska momčad se nisu mogli dogovoriti oko financijskih detalja, a i novi trener Fenerbahčea Željko Obradović je izrazio želju za ostankom odličnog hrvatskog šutera.

SB Nation, pak, u srijedu piše kako su u Brooklynu prilično razočarani činjenicom da neće imati Bogdanovića u sastavu za iduću sezonu, jer je "Hrvat bio plan A", a nakon svega su morali posegnuti za "planom B i Kiriljenkom".

Velika je to pohvala za Bogdanovića, s tim da SB Nation u nastavku piše:

"Brooklyn će i dalje pratiti razvoj Bogdanovića. Klub će imati svoje ljude na Europskom prvenstvu i na mnogim utakmicama Eurolige. Brooklyn želi Bogdanovića što je prije moguće". (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider