Košarka
SPORTOVI
Košarka
Treba im čudo

Novi problemi po Lakerse: Bez Howard, Gasola i Hilla protiv Rocketsa i Spursa

Kao da već nemaju dovoljno problema s ostvarivanjem rezultata, NBA momčad Los Angles Lakera izgubila je čak trojicu košarkaša iz reketa za dva naredna teška gostovanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lakersi danas (utorak) gostuju kod Houston Rocketsa, dan kasnije kod San Antonio Spursa, a potom u petak dočekuju Oklahomu City Thunder. Prve dvije utakmice momčadi Mikea D'Antonija odradit će sigurno bez Dwighta Howarda, Paua Gasola i Jordana Hilla, a sva su trojica upitna i za susret protiv Thundera.

Službena stranica NBA lige objavila je vijest da spomenuta trojka neće putovati na prva dva gostovanja, dok je njihov sastus za prvu domaću utakmicu nakon toga nepoznat.

Podsjetimo, Howard ima problema s ramenom koje je ozlijedio u susretu protiv gradskih rivala Clippersa, a pogoršao u porazu od Denvera dva dana kasnije. Gasol je u potonjoj utakmici zaradio potres mozga, dok se Hill ozlijedio na treningu (kuk).

Lakersi su trenutno 11. momčad Zapadne konferencije s omjerom pobjeda i poraza 15-18, te bi s nova tri poraza opasno mogli poljuljati svoje aspiracije u ovoj sezoni, u koju su ušli s dva velika pojačanja - Howardom i Steveom Nashom. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider