Košarka
SPORTOVI
Košarka
Briljirali Španjolci

Novi poraz Lakersa: Tukao ih Toronto, Howard isključen!

Serija loših nastupa košarkaša Los Angeles Lakersa se nastavlja. Nova tamna epizoda je ispisana u nedjelju kada je Toronto na svom parketu pobijedio sa 108:103.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na cijelom ogledu su gosti iz Los Angelesa vodili samo jednom, nakon što je prvi napad realizirao Steve Nash. Sve nakon toga je, više-manje, prošlo u dominaciji Toronta koji je već u prvoj četvrtini otišao na prednost iznad deset poena. U trećoj četvrtini je prednost iznosila i dvadeset poena, te iako su Lakersi minimalno zaprijetili pri samom kraju, pobjeda Toronta nije bila ugrožena.

Treba reći da je minutu prije kraja poluvremena isključen Dwight Howard zbog druge tehničke na utakmici.

Španjolci su bili najbolji igrači u obje momčadi - Jose Calderon je za pobjednike ubacio 22 poena uz devet asistencija, dok je na drugoj strani Pau Gasol postigao 25 poena uz pet skokova.

Istaknimo i lošu večer Kobea Bryanta koji je imao užasan šut 10/32. Zabio je 26 poena, uz četiri skoka i pet dodavanja, ali je imao i šest izgubljenih lopti. (TS)

Toronto - LA Lakers 108:103 (Calderon 22p, 9a, Landry 18p, 10s, 4ol / Gasol 25p, 5s)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider