Košarka
SPORTOVI
Košarka
Respekt

Nitko kao Parker: Totalno drukčijih od drugih zvijezda

Nitko drugi nego Tony Parker (31), posljednje desetljeće ponajbolji europski pa i svjetski košarkaš, pojavio se prvi na pripremama francuske reprezentacije uoči rujanskog Eurobasketa u Sloveniji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlosezonski se finalist NBA doigravanja sa San Antonio Spursima podvrgnuo liječničkom testiranju pred pripreme, nakon čega je odradio i druge sponzorske te ugovorne obveze. Potom se sastao s direktorom reprezentacije Patrickom Beesleyjem.

Sve ovo ne bi bilo toliko posebno da Parker do prije mjesec dana nije igrao veliko NBA finale i da mnoge košarkaške zvijezde, poput Nowitzkog, Pua Gasola, Navarra, Kiriljenka, Noahe, Udriha, Planinića, Ibake, Hryape, Turiafa i mnogih drugih nisu već otkazale zbog umora, ozljede ili pauze od reprezentacije.

Ali to je Tony Parker, jednostavan i uvijek na raspolaganju već godinama. Zato i spada među najveće europske playmakere svih vremena.

U ponedjeljak Francuzi počinju prvi dio priprema za turnir koji se odvija od četvrtog do 22. rujna. Početnih osam dana provest će u Pauu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider