Košarka
SPORTOVI
Košarka
Prijeti im katastrofa

Nikada lošiji NY Knicksi: Raskinuli sa Stoudemireom, 'ugasili' Anthonyja

Dallas Mavericks nastavlja s dovođenjem pojačanja uoči drugog dijela sezone, odnosno doigravanja NBA lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su New York Knicksi sporazumno raskinuli ugovor s krilnim centrom Amar'eem Stoudemireom (32), samo 48 sati kasnije njega su ugrabili Mavericksi. Deveti pick prve runde drafta 2002. godine potpisao je ugovor s Dallasom do kraja sezone, te će biti dobra podrška s klupe teksaškom klubu.

Podsjetimo, u prosincu prošle godine u klub je iz Bostona stigao Rajon Rondo, ponajbolji razigravač i asistent lige. Nešto kasnije New York je poslao Imana Shumperta i J.R. Smitha u Cleveland Cavalierse.

Stoudemire je ove sezone na prosjeku od 12 poena i 6.8 skokova po susretu.

Da New York kreće u rekonstrukciju momčadi dokaz je i slanje Carmela Anthonyja na operaciju lijevog koljena, zbog čega će propustiti ostatak sezone. Najbolji igrač Knicksa donio je ove sezone svih 10 pobjeda New Yorku, koji u 13 utakmica koliko je ovaj propustio ne zna za slavlje.

Čini se da generalni menadžer Phil Jackson jasno cilja na posljednje mjesto u ligi na kraju sezone, odnosno visoki pick u prvoj rundi NBA drafta. Najmanje pobjeda New York je ostvario u sezonama 1960/1961 i 1962/1963 kada je upisao po 21. Do kraja regularnog dijela sezone ostalo je 29 utakmica, a nakon posljednjih poteza klupske uprave teško je vjerovati da će Knicksi nadmašiti taj negativan rekord. Snažan će to biti udarac za drugu najbogatiju momčad u NBA ligi. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider