Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kakva noć u NBA-u

VIDEO Monstruozni Westbrook ušao u povijest, Melo uništio večer karijere Townsa

Russell Westbrook nastavlja sa sjajnim igrama i sinoć je u utakmici u kojoj je njegova Oklahoma City Thunder sa 126-115 u produžetku pobijedila Washington Wizardse upisao svoj četvrti ''triple double'' zaredom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Westbrookova večer nije počela dobro, šutirao je 1-8 iz igre. Na početku zadnje četvrtine imao je 21 poen (7-15), ugrabio je šest skokova i upisao pet asistencija. No, utakmicu je završio s 35 poena, 14 skokova i 11 asistencija što mu je četvrti ''triple-double'' zaredom i deveti ove sezone. Westbrook je postao i prvi igrač nakon Oscara Robertson iz sezone 1963-64 koji je ušao u mjesec prosinac s ''triple-double'' prosjekom.

Oklahoma je imala prednost od 16 koševa koju je do kraja utakmice ispustila, ali je Westbrook pogodio tricu 8,5 sekundi prije kraja regularnog dijela utakmice za izjednačenje 105-105 i tako odveo utakmicu u produžetak.

Thunder otvara produžetak serijom 13-2 i prednost ne ispušta do kraja.

Osim Westbrooka, Oklahoma City je do pobjede vodio i Victor Oladipo koji je zabio 25 koševa. Najučinkovitiji u redovima Washingtona bio je Bradley Beal s 31 poenom, a John Wall je dodao 15.

Iako je Karl Anthony Towns sinoć zabio 47 koševa i tome dodao 18 koševa, njegovi Minnesota Timberwolves su sa 104-106 izgubili od New York Knicksa.

Samo u prvom poluvremenu Towns je zabio 26 koševa, a Carmelo Anthony je imao pet promašaja za New York.

Nakon prvih 24 minute Knicksi su vodili sa devet koševa razlike zahvaljujući šutu iz igre od 53,3 posto, a prednost imaju sve do zadnje četvrtine kada su ih Timberwolves stigli.

Sedam i pol minuta prije kraja Knicksi vode sa 17 koševa , ali onda Minnesota radi seriju od 15-2 i izjednačuje na 102-102 tricom Zacha LaVinea. Nakon toga Kristaps Porzingis zakucava za prednost New Yorka, ali nakon toga Towns pogađa dva slobodna bacanja i izjednačuje na 104-104. Dvije sekunde prije kraja Carmelo Anthony pogađa šut za pobjedu Knicksa.

Porzingis je utakmicu završio s 29 poena za New York, osam skokova i četiri asistencije.
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider