Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ugledni novinar podigao buru

Nešto je trulo u hrvatskoj reprezentaciji: 'Barem jedan igrač zatražio ostavku Repeše'?

Teško je objasniti kako su se hrvatski košarkaši nakon pobjede protiv Argentine potpuno raspali, a iz Španjolske stižu informacije o navodnim potresima unutar reprezentacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cijenjeni košarkaški novinar David Pick, koji piše za Eurobasket.com i Sportando.com objavio je nakon utakmice na svom Twitter profilu da je čuo kako je barem jedan igrač iz hrvatske reprezentacije zatražio od Repeše da podnese ostavku za vrijeme turnira.

 

Ako je ta informacija točna, a dolaze i vijesti o drugim nejasnoćama u momčadi, onda se Hrvatska nalazi u ozbiljnim problemima. Izbornik je nakon Senegala prozvao igrače da imaju 'balkanski mentalitet', a poslije Grčke se okomio na njih izjavom da 'ne može vjerovati kako se još nisu adaptirali na suđenje'.

Repeša nakon teškog poraza: Nemoguće da se još nismo adaptirali na suđenje

FOTO Grčka razbila nemoćnu Hrvatsku: Osmina finala dovedena u pitanje!

S obzirom na anemičnost naših igrača i nejasan pad u igri u oba smjera, u reprezentaciji nešto definitivno ne funkcionira. Očigledno je da izbornik i igrači nisu na istoj valnoj duljini, jer je nevjerojatno da u prvom poluvremenu protiv Grčke napravimo četiri prekršaja, a Repeša na to ne može utjecati?!

Ostaje nam za vidjeti kako će Hrvatska reagirati protiv Portorika, iako sad i unatoč pobjedi u osmini finala možemo dobiti goropadnu Španjolsku. Poraz bi bio katastrofa. No, ako su u reprezentaciji narušeni međuljudski odnosi, teško će nam biti protiv bilo koga...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider