Košarka
SPORTOVI
Košarka
"dosta mi je"

Trade na pomolu: Šesti pick NBA drafta dolazi kod LeBrona u Cleveland?

Približava se kraj prijelaznog roka u NBA ligi, a neke od momčadi htjele bi se prije njega riješiti određenih igrača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na pomolu je značajni "trade" (zamjena igrača) u NBA ligi. Šesti pick NBA drafta 2013. godine Nerlens Noel izgubio je živce nakon što je u posljednjoj utakmici Philadelphije 76ersa dobio svega osam minuta na parketu.

Momčad u kojoj igra Dario Šarić ima potencijalna tri visoka All-Star igrača, Joela Embiida, Jahlila Okafora te Noela, no za svu trojicu nema dovoljno minuta kod trenera Bretta Browna. Najviše ispašta Noel koji je ove sezone nastupio u svega dvije utakmice, što zbog ozljeda što zbog navodne nedovoljne spremnosti.

"Moram biti na parketu i igrati košarku. Mislim da sam predobar da bih igrao osam minuta. Ovo je ludost. Moraju riješiti ovo sranje. Odlazim je.... odavde", rekao je otvoreno Noel pred novinarima nakon što je dobio osam minuta u porazu 76ersa od LA Lakersa.

Noel je prvu godinu u NBA ligi propustio zbog ozljede, a onda je u drugoj i trećoj sezoni bio na prosjeku od 30 minuta, 10.5 poena, 8 skokova, 1.8 asistencija i ukradenih lopti te 1.7 blokada po susretu.

Prvi favorit za dovođenje nezadovoljnog centra je aktualni prvak Cleveland Cavaliers koji je prije samo kojeg dana ostao bez pričuvnog centra Chrisa Andersena do kraja sezone zbog puknuća Ahilove tetive.

Noelu istječe ugovor na kraju sezone i može otići besplatno iz kluba, što znači da će Philadelphia gotovo sigurno tradeati centra prije završetka prijelaznog roka (veljača). Igrač kojeg Cavaliersi mogu ponuditi, a koji bi dobro došao Philadelphiji je Iman Shumpert, specijalist za obrambene zadatke i solidan šuter.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider