Košarka
SPORTOVI
Košarka
Veliki povratak

Nekadašnji prvi 'pick' NBA drafta prihvatio ponudu Miamija!

Nekadašnji prvi izbor NBA drafta Greg Oden (25), koji zbog silnih problema s ozljedama nije igrao više od tri i pol godine, prihvatio je ponudu aktualnog prvaka Miamija, tvrdi njegov agent…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odena je 2007. na draftu izabrao Portland, ali zbog ozljede koljena 213 centimetara visoki košarkaš je u NBA ligi zaigrao tek u sezoni 2008/09. Problemi s oba koljena su se nastavili, pa je tako u prvoj sezoni odigrao 61 utakmicu, a u drugoj samo 21. Posljednji se put na parketu pojavio 5. prosinca 2009. nakon čega je završio na još jednoj operaciji.

U međuvremenu je postao slobodan igrač i najavio je povratak sljedeće sezone, a od ponuda koje je dobio na koncu je prihvatio onu iz Miamija. Prvaci su željeli popuniti centarsku liniju i odlučili su riskirati s Odenom, ali potpisat će samo jednogodišnji ugovor, uz opciju nastavka suradnje na još jednu sezonu.

''Greg smatra da je Miami najbolja opcija za njega u povratničkoj sezoni. Bit će u pobjedničkoj momčadi koja će mu omogućiti da polako radi na povratku. Ugovor bi trebao biti potpisan početkom sljedećeg tjedna'', rekao je Odenov agent Mike Conley, nekadašnji olimpijski pobjednik i svjetski prvak u troskoku. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider