Košarka
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao
Košarka
Cedevita na prekretnici

Ne dođe li do pomirbe, slijedi veliki udarac za hrvatsku košarku!

Dan početka 'mirovnih' pregovora između Fibe Europe i Eurolige označen je i kao posljednji dan u kojem se klubovi mogu opredijeliti za Fibinu Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bude li ishod pregovora pozitivan, ništa od Fibinih prijetnji neće biti aktualno, a ako se to ne dogodi onda će se vjerojatno dogoditi to da će HKS suspendirati Cedevitu.

No, kako se doznaje od predsjednika kluba Mladena Vebera, hrvatski prvak i na to je spreman da ga neko vrijeme ne bude u nacionalnom prvenstvu, ali onda i oni koji su takvu odluku isprovocirali, a potom i donijeli, moraju biti spremni na moguće posljedice sudskih postupaka koji će uslijediti.

''Moj je stav i dalje da ne vidim Cedevitu u natjecanju organizacije kao što je Fiba, koja se služi ultimatumima i ucjenama. To nije društvo u kojem želimo biti'', odrješit je Mladen Veber.

Prema sadašnjem pravilniku HKS-a, Cedevita bi u tom slučaju bila pogurnuta dva ranga niže od ovog sadašnjeg, a to je B liga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider