Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ostavio otiske

NBA zvijezda u društvu hrvatske ljepotice: Otvorili teren na Tuškancu!

Derrick Rose, Antonija Mišura, Gordan Giriček i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić bili su na otvorenju košarkaškog terena na Tuškancu...

Zvijezda NBA momčadi Chicago Bullsa Derrick Rose nazočio je svečanom otvorenju košarkaškog terena na Tuškancu, nekadašnjeg igrališta Lokomotive, koja je preteča Cibone.

>> Rose oduševljen: 'Dražena nisam gledao, ali mi je Kukoč dao najbolji savjet'

Rose je ostavio svoje otiske, a društvo su mu pravili nekadašnji hrvatski reprezentativac i košarkaš Utah Jazza Gordan Giriček, hrvatska košarkaška reprezentativka Antonija Mišura te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Rose je maneken poznate sportske marke Adidas. Trenutno je na turneji po Europi gdje promovira košarku. Ozljeda ligamenata koljena udaljila ga je s NBA parketa na više od godinu dana.

Prije otvorenja terena na Tuškancu Rose je konferenciju za novinare održao u Memorijalnom centru Dražen Petrović u Ciboni. Dobio je na dar Draženov dres, a zauzvrat je Biserki Petrović poklonio vlastiti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider