Košarka
SPORTOVI
Košarka
Pred potpisom za Laboral

NBA zvijezda seli u Europu: 'Stiže najveća bomba na tržištu za ovu sezonu'

Američki 34-godišnji krilni centar Lamar Odom, košarkaš s 14 godina NBA iskustva, nalazi se pred potpisom ugovora sa španjolskom Laboral Kutxom, saznaju dobro obaviješteni izvori…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ESPN-ov Marc Stein je putem društvenih mreža objavio kako je Lamar Odom, trenutno slobodni igrač, pregovarao s Laboral Kutxom i dogovorio suradnju, te kako namjerava ostatak ove sezone provesti u Španjolskoj.

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović, Odomov agent za Europu, putem Twittera je također potvrdio ''kako stiže najveća bomba na europsko tržište za ovu sezonu''.

Lamar Odom je s LA Lakersima, u kojima je igrao od 2004. do 2011. godine, osvojio dva šampionska prstena 2009. i 2010. godine, a 2011. godine bio je najbolji šesti igrač lige. Prošlu sezonu odigrao je u LA Clippersima, za koje je nastupao i u početnoj fazi svoje NBA karijere od 1999. do 2003. godine. Još je igrao za Miami Heat (2003/04) i Dallasd Maverickse (2011/12).

S američkom reprezentacijom osvojio ne broncu na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. godine i zlato na Svjetskom prvenstvu u Turskoj 2010. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider