Košarka
SPORTOVI
Košarka
Slab učinak Hezonje

VIDEO Vučević sa zvukom sirene donio pobjedu Hezonjinom Orlandu

Orlando Magic je sa 96-94 pobijedio Atlanta Hawkse iako je u zadnjoj četvrtini propustio veliko vodstvo, ali mu je pobjedu donio Nikola Vučević šutem s pet i pol metara sa zvukom sirene...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vučević je utakmicu završio s 22 poena i devet skokova za Orlando koji je ispustio vodstvo od 94-86 u zadnjoj četvrtini. Mario Hezonja je za Orlando odigrao 14:21 minutu, upisao dvije asistencije i ugrabio jedan skok. Kod Atlante je najbolji bio Jeff Teague s 24 koša, a Kent Bazemore je dodao 23 uz osam skokova. Magic je na početku utakmice vodio sa 14 razlike, a nakon prvog poluvremena sa 48-41. Hawksi su u prvom poluvremenu imali šut od samo 34 posto.

Chris Paul je utakmicu počeo loše, ali ju je zuavršio sjajnom igrom i donio tako pobjedu Los Angeles Clippersima od 100-93 nad Miami Heatom. U zadnjih dvije minute zabio je dvije trice uz jedan šut, a utakmicu je završio s ukupno 22 koša. Paul je u prvoj četvrtini promašio sedam šuteva, a onda je promašio još dva prije nego je zabio prvi koš. J.J. Redick je ubacio 14 koševa, Wesley Johnson 10, a DeAndre Jordan i Cole Aldrich su ugrabili svaki po deset skokova. Najučinkovitiji kod Miamija bili su Chris Bosh, Dwyane Wade i Goran Dragić koji su zabili po 17 koševa, a Luol Deng je dodao 15.

Denver Nuggets su sa 101-96 pobijedili New York Knickse u Madison Square Gardenu. Nuggetse su predvodili Danilo Gallinari i Will Barton s 19 koševa svaki, ali pobjedu je donio rookie Emmanuel Mudiay je zabio devet od ukupno 15 koševa u odlučujućoj zadnjoj četvrtini. Kristaps Porzingis je zabio 21 koš uz 13 skokova za Knickse koji su izgubili pet utakmica zaredom. Za New York je zaigrao ponovno i Carmelo Anthony koji je pauzirao jednu utakmicu zbog bolova u koljenu i njegov je učinak sinoć iznosio 21 koš, sedam asistencija i šest skokova.

Boston Celtics su sa 128-119 bili bolji od Sacramento Kingsa, a Avery Bradley je za pobjedu zabio 25 koševa, dok je Isiah Thomas dodao 22. Jared Sullinger se izjednačio sa svojim najboljim ovosezonskim učinkom s 21 pogotkom, a Tyler Zeller je ubacio 17 uz sedam skokova za Boston koji je imao šut od 56 posto. DeMarcus Cousins je bio najbolji u redovima Sacramenta s 31 poenom.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider