Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hezonja zabio tri koša

VIDEO Celticsi skinuli Bullse, utakmica karijere nove zvijezde Lakersa

Sinoć je od hrvatskih košarkaša u NBA ligi igrao jedino Mario Hezonja koji je u porazu svog Orlando Magica od Phoenix Sunsa u 8:18 minuta zabio tri koša, uz 2 skoka i jednu asistenciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Phoenix Sunsi su sa 107-104 pobijedili Orlando iako su gubili veći dio prvog poluvremena. Brandon Knight je zabio 17 od ukupno 21 koš u drugom poluvremenu, a Alex Len je zabio 20 koševa uz 14 skokova.
Eric Bledsoe je zabio polaganje za Phoenix nešto više od minute do kraja, a utakmicu je završio sa 21 pogotkom i devet asistencija. Magic je imao nekoliko prilika za izjednačenje u zadnjih 30 sekundi, ali je izgubio loptu, a Victor Oladipo i Evan Fournier su promašili svaki po tricu koja bi donijela izjednačenje u zadnjuih pet sekundi. Nikola Vučević je bio najučinkovitiji kod Orlanda sa 21 košem i 11 skokova.

Minnesota Timberwolvesi su nakon produžetka slavili protiv Los Angeles Lakersa sa 123-122. Kevin Martin je zabio 37 koševa, a Karl-Anthony Towns dodao 26 uz 14 skokova. Martin je pogodio šest trica iz devet pokušaja i zabio je 17 koševa u zadnjoj četvrtini. Kod Lakersa najbolji je bio D'Angelo Russell s 23 koša (rekord karijere), dok je Julius Randle ubacio 20 uz 12 skokova. Damjan Rudež nije bio ni na klupi.

Boston Celticsi su slavili u Chicagu gdje su sa 105-100 slavili protiv Bullsa. Isaiah Thomas je zabio devet od ukupno 20 koševa u zadnjih tri minute. Kelly Olynyk je ubacio 15 koševa, Jae Crowder i Evan Turner svaki po 13, a David Lee 12 za Celticse.

Jimmy Butler je predvodio Chicago s 36 poena, dok je Pau Gasol upisao svoj peti 'double-double' zaredom sa 16 koševa i 15 skokova.

Charlotte Hornets su bili bolji od Miami Heata sa 99-81, a Nicolas Batum je upisao 'triple-double', peti u karijeri, s 10 koševa, 11 skokova i 11 asistencija.Hornets (13-8) su u drugom poluvremenu imali prednost od 30 koševa u jendom trenutku.

Kemba Walker i Marvin Williams su svaki zabili po 18 koševa u trećoj uzastopnoj pobjedi Charlotte. Tyler Johnson je zabio 20 koševa za Miami, a Dwyane Wade id Gerald Green su svaki dodali po 11 .

James Harden, koji je jučer odigrao slabo protiv Brooklyna, vratio se u pravoms vjetlu u utakmici protiv Washingtona. Harden je zabio 42 koša, uz devet skokova i sedam asistencija za pobjedu Houston Rocketsaod 109-103 nad Wizardsima.

Corey Brewer je dodao 15 koševa, a Patrick Beverley 14 za Houston. John Wall je sa 26 pogodaka i 12 asistencija te devet skokova predvodio Washington.

Memphis Grizzliesi su sa 93-92 pobijedili Detroit Pistonse, a Matt Barnes je promašio put s polovice igrališta u zadnjoj sekundi koji je mogao donijeti pobjedu Pistonsima. Marc Gasol je doveo Memphis na 92-90 pogodivši dva slobodna bacanja 29,4 sekundi do kraja. Zach Randolph je bio najučinkovitiji u redovima Memphisa sa 21 pogotkom i 16 skokova, dok je Gasol ubacio 19 koševa i 12 skokova. Andre Drummond je zabio 18 koševa uz 19 skokova za Pistonse, a Reggie Jackson je dodao 18 koševa uz sedam asistencija.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider