Košarka
SPORTOVI
Košarka
Na korak do polufinala

Bogdanović među najboljima u bitnoj pobjedi Wizardsa

U NBA su odigrane dvije utakmice u kojima su favoriti došli na korak do konferencijskih polufinala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Washington Wizardsi upisali su bitnu pobjedu u playoff seriji protiv Atlanta Hawksa i došli na korak do prolaza u konferencijsko polufinale. Pobjedom 103:99 poveli su s 3:2, a jedan od najboljih bio je Bojan Bogdanović sa 14 koševa (4/7 iz igre, 2/3 za tricu) uz šest skokova.

Većinu posla obavio je bekovski dvojac John Wall i Bradley Beal koji je postigao gotovo pola koševa svoje momčadi. Beal je bio prvi strijelac s 27 poena, dok je Wall dodao 20 uz 14 asistencija. Najbolji kod Atlante bio je Dennis Schröder s 29 koševa, dok je Paul Millsap dodao 21 uz 11 skokova.

U Bostonu su Celticsi dovršili preokret nakon što su Chicago Bullsi vodili 2:0 u seriji. Pobjeda 108:97 je prvi domaći trijumf uopće u seriji, a njime su Celticsi poveli 3:2 i doveli Bullse na rub eliminacije.

Utakmica je riješena u zadnjih pet minuta nakon što su Dwyane Wade i Robin Lopez dobili tehničke pogreške unutar 32 sekunde, čime su pomogli Celticsima koji su osigurali pobjedu serijom 20:5. Avery Bradley i Isaiah Thomas su zabili po 24 koša za Celticse, dok je Wade predvodio Bullse s 26 koševa, 11 skokova i osam asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider