Košarka
SPORTOVI
Košarka
10. trijumf u sezoni

Leteći Hezonja: U pobjedi protiv svog bivšeg kluba uhvatio čak 10 lopti

Dubrovčanin je imao pet koševa uz po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portland Trail Blazersi sinoć su kod kuće sa 115:87 nadigrali New York Knickse, a Mario Hezonja pobjedi nad svojom bivšom momčadi pridonio je s pet koševa (šut iz igre 2/3), deset skokova, jednom asistencijom i jednom ukradenom loptom.

Damian Lillard bio je najbolji pojedinac Portlanda i utakmice s 31 košem, od čega je osam trica, a Hassan Whiteside je dodao 17 koševa i 15 skokova. Carmelo Anthony i Anfernee Simons ubacili su svaki po 16 koševa za Portland, kojem je ovo druga pobjeda u posljednjih pet utakmica. Julius Randle je bio najbolji u redovima New Yorka sa 15 koševa. Knicksima je ovo deseti uzastopni poraz.

Mami Heat kod kuće su sa 135:121 Nakon produžetaka svladali Atlanta Hawkse, a najzaslužniji za to bio je Duncan Robinson, koji je tricom 17 sekundi prije kraja regularnog dijela odveo utakmicu u produžetke. Miamijev Kendrick Nunn predvodio je sve strijelce s 36 koševa, a Bam Adebayo upisao je prvi triple-double u karijeri s 30 koševa, 11 skokova i 11 asistencija.

Philadelphia 76ersi sa 97:92 bili su bolji od Denver Nuggetsa, a Joel Embiid zabio je 22 koša uz 10 skokova i šest asistencija za pobjedničku momčad. Tobias Harris dodao je 20 ubačaja za Sixerse, koji imaju omjer pobjeda i poraza kod kuće 13:0. Will Barton predvodio je Nuggetse s 26 koševa.

Charlotte Hornetsi sa 114:107 pobijedili su gostujuće Washington Wizardse. Devonte Graham bio je najbolji kod Hornetsa s 29 poena, a Rui Hachimura kod Washingtona s 18.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider