Košarka
SPORTOVI
Košarka
leti i ogledava se

VIDEO 'Bolesna' zakucavanja Westbrooka i utakmica karijere koja je uništila Kingse

Dinamični duo Russell Westbrook i Kevin Durant još je jednom podigao publiku na noge u Oklahomi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U noći s nedjelje na ponedjeljak odigrane su četiri utakmice NBA lige u kojima su domaćini odnijeli tri pobjede, dok je čast gostiju obranio Portland.

Oklahoma City Thunder mučila se više od očekivanog protiv Denver Nuggetsa pred svojim navijačima, ali je u konačnici slavila 122:112. Denver je vodio na poluvremenu 61:53, no u nastavku su stvar u svoje ruke preuzeli Kevin Durant u Russell Westbrook, najdinamičniji duo u NBA ligi.

Westbrook je utakmicu završio s 30 poena, 12 asistencija i devet skokova, dok je Durant upisao 26 poena, 10 asistencija i pet skokova. Nuggetsi su imali čak petoricu igrača s minimalno 15 poena, no to nije bilo dovoljno za Thunder koji je upisao 21. pobjedu sezone.

Večer je osim po učinku Westbrook obilježio i po atraktivnim potezima. Bila su tu dva monstruozna zakucavanja, ali i pregršt lijepih dodavanja.

Iznenađenje večeri priredio je Portland koji je slavio kod Sacramenta s 98:94. C. J. McCollum odigrao je možda i utakmicu karijere u kojoj je upisao 35 poena (dva manje od rekorda), 11 skokova, devet asistencija i četiri ukradene lopte. S druge strane je pokušao odgovoriti DeMarcus Cousins, ali njegovih 36 poena i šest skokova nije bilo dovoljno za pobjedu.

Memphis je pred svojim igračima upisao laganu pobjedu protiv LA Lakersa rezultatom 112:96. Mike Conley predvodio je Grizzliese do pobjede s 19 poena, četiri skoka, pet asistencija i četiri ukradene lopte. Kod Lakersa je najefikasniji bio Kobe Bryant s 19 koševa i tri asistencije.

I drugu večer zaredom Boston je upisao pobjedu protiv konkurenata na Istoku. Nakon pobjede nad Detroitom Celticsi su slavili protiv New York Knicksa pred svojim navijačima. Bilo je 100:91.

Isaiah Thomas je predvodio Boston do pobjede s 21 poenom, osam skokova i šest asistencija, a ništa manje nisu doprinijeli Jae Crowder s 18 poena i šest skokova, odnosno Evan Turner s 19 poena i pet skokova.

NBA liga, rezultati, nedjelja:

Memphis - LA Lakers 112:96
Boston - New York 100:91
Oklahoma City - Denver 122:112
Sacramento - Portland 94:98

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider