Košarka
SPORTOVI
Košarka
Zapažena partija Hrvata

VIDEO Bender promašio 'penale' za pobjedu, Sunsi slavili dalekometnom tricom

Dragan Bender je s Phoenix Sunsima u noći sa subote na nedjelju izborio mjesto u polufinalu NBA Ljetne lige u Las Vegasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaš Dragan Bender je s Phoenix Sunsima u noći sa subote na nedjelju izborio mjesto u polufinalu NBA Ljetne lige u Las Vegasu, gdje je njegova momčad u produžetku svladala Denver Nuggetse s 82-81.

Bender je za gotovo 34 minute provedene u igri u pobjedu ugradio devet koševa (šut 3/12, za tricu 2/9), četiri skoka, dvije asistencije i četiri blokade, no propustio je priliku ubaciti pobjedničke koševe na isteku regularnih 40 miuta, koliko traju utakmice u NBA Ljetnoj ligi.

Naime, na četiri desetinke do isteka vremena Bender je izborio dva slobodna bacanja pri rezultatu 79-79, ali je oba promašio pa je pobjednik odlučen u dvominutnom produžetku. U njemu su sve do posljednje sekunde igrači Denvera jednim ubačajem vodili 81-79, ali je Tyler Ulis pogodio dalekometnu tricu sa zvukom sirene i odveo svoju momčad u polufinale. Ulis je ubacio ukupno 19 koševa, a najbolji strijelac Phoenixa bio je Troy Williams s 22 koša.

Phoenix će za mjesto u finalu, u noći s nedjelje na ponedjeljak, igrati protiv Minnesote koja je s 81-79 iznenadila prve nositelje Toronto Raptorse. U drugom polufinalu se sastaju Chicago Bullsi i Cleveland Cavaliersi. Chicago je s 88-85 pobijedio Washington, a Cleveland je s 91-83 u produžetku nadigrao Brooklyn.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider