Košarka
SPORTOVI
Košarka
Pokazali što znaju

Odlični Bender bez promašaja protiv Spursa, najbolja večer Hezonje u skoro dva mjeseca

Nakon što su zaostajali deset koševa, San Antonio Spursi okrenuli su Phoenix Sunse i furioznom zadnjom četvrtinom došli do pobjede 119-98, a ponovno je zapaženu ulogu imao naš Dragan Bender.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spursi su sa 30-16 u zadnjoj četvrtini dotukli Sunse, koji su u drugom poluvremenu ostali na 34 koša nakon što su u prvom zabili ogromnih 64. Bila je to šesta uzastopna pobjeda San Antonija kod kuće, dok je Phoenix ostao pri dnu Zapada s omjerom 9-23.

Najbolji igrač utakmice bio je sjajni LaMarcus Aldridge s 27 koševa, dok Kawhi Leonard uopće nije igrao. Kod Phoenixa su se, pak, najviše istaknuli igrači s klupe, a osim Warrena i Knighta, dobru utakmicu odigrao je i naš Dragan Bender.

Mladi hrvatski košarkaš je po drugi put zaredom i četvrti put ove sezone dobio više od 20 minuta, a protiv jedne od najboljih momčadi lige i odličnih centara Spursa završio je utakmicu bez promašaja. Bender je za 27 minuta zabio deset koševa, ugrabio četiri skoka i upisao po jednu asistenciju, ukradenu i blokadu.

Nakon skoro dva mjeseca, na terenu se ukazao i Mario Hezonja. Pod time mislimo da je konačno dobio dvoznamenkast broj minuta. I odmah je iskoristio priliku zabivši deset koševa u zadnjoj četvrtini. Nažalost, njegov Orlando je pri ulasku u četvrtu četvrtinu zaostajao više od 20 koševa razlike pa je trener Magica odlučio dati priliku onima koji manje igraju.

Bez obzira na sve, Hezonja se trenutno ne uklapa previše u Vogelovu viziju i puno je bliže ''tradeu'' nego ostanku u Orlandu. Međutim, ovakve situacije treba što više koristiti i igrati kao što je to bio slučaj u porazu protiv Charlotte, jer jedino tako može dobiti povjerenje trenera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider