Košarka
SPORTOVI
Košarka
slavio orlando

VIDEO Durant i Curry okrenuli Pelicanse, Porzingisovih uzaludih 34

Golden State Warriorsi okrenuli su rezultatski zaostatak na poluvremenu za ponajlošijom momčadi lige New Orleans Pelicansima

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golden State Warriorsi su upisali i petu pobjedu na gostovanju nakon što su sinoć sa 113-109 bili bolji od New Orleans Pelicansa. Pobjedu je zapečatio Draymond Green koji je ukrao loptu i zabio koš te je utakmicu zaključio sa prvim triple-doubleom ove sezone: 12 koševa, isto toliko skokova i deset asistencija.

Najbolji strijelac na utakmici bio je Stephen Curry koji je zabio 30 koševa, dok je Kevin Durant dodao 27. S ovom pobjedom Golden State sada ima omjer pobjeda i poraza ove sezone 22-4. Pelicanse je predvodio Anthony Davis sa 28 poena.

Phoenix Suns su sinoć nakon produžetka bili bolji od New York Knicksa sa 113-111. Kristaps Porzingis je promašio šut za pobjedu na kraju regularnog dijela i tako odveo utakmicu u produžetak.

New York je usred utakmice ostao bez Derricka Rosea koji nije mogao nastaviti igrati zbog bolova u leđima, a nije im pomogao ni raspoloženi Porzingis koji je postigao 34 koša. Carmelo Anthony je ubacio 13 poena za New York.

Kod Pheonixa najbolji strijelac je bio Eric Bledsoe sa 31 poenom, Brandon Knight i Marquese Chriss su dodali po 14. Dragan Bender je odigrao osam minuta i zabio tri koša.

Orlando Magic Marija Hezonje i Damjana Rudeža je slavio protiv Atlante Hawksa sa 131-120.

Orlando (11-15) je sinoć ubilježio najviše poena na jednoj utakmici ove sezone (131), najviše koševa u prvom poluvremenu (72), najviši postotak šuta iz igre (58.6 posto), najviše trica na jednoj utakmici (15) i najviše asistencija na jednoj utakmici (36).

Najbolji strijelac u redovima Orlanda bio je Serge Ibaka sa 29 poena, Elfrid Payton je dodao 26 koševa i 14 asistencija, a Evan Fournier 23 koša te šest asistencija.

Damjan Rudež je u 12 minuta koliko je igrao za Orlando upisao jedn skok i četiri asistencije, a Mario Hezonja je odigrao minutu i pol bez učinka.

Kod Hawksa najbolji je bio Dwight Howard sa 20 pogodaka, dok su Thabo Selofosha i Paul Millsap zabili po 17 svaki.

NBA liga, utorak:

Cleveland Cavaliers - Memphis Grizzlies 103-86

Atlanta Hawks - Orlando Magic 120-131
(Mario Hezonja je odigrao jednu minutu za Orlando bez učinka, Damjan Rudež je igrao 12 minuta za Orlando, bez koša, upisao jedan skok i 4 asistencije)

Chicago Bulls - Minnesota Timberwolves 94-99

New Orleans Pelicans - Golden State Warriors 109-113

Phoenix Suns - New York Knicks 113-111 (produžetak)
(Dragan Bender je odigrao osam minuta za Phoenix, zabio je tri koša)

Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder 114-95

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider