Košarka
SPORTOVI
Košarka
Dallas slavio u trileru

VIDEO Golden State ispisao novu stranicu NBA povijesti

Golden State Warriorsi su postali prva momčad NBA koja je u prvih 35 utakmica upisala 33 pobjede, a sinoć su sa 109-88 pobijedili Los Angeles Lakerse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Golden Statea je odlučio odmarati najkorisnijeg igrača NBA Stephena Curryja zbog bolova u nozi tako da je branitelje naslova predvodio Klay Thompson koji je zabio 22 od ukupno 36 koševa u prvoj četvetini.

Stephen Curry je dodao 17 prije nego se odmarao cijelu zadnju četvrtinu. Warriorsi nisu gubili ni u jednom trenutku utakmice u Staples Centru. Najbolji strijelac Lakersa bio je Jordan Clarkson koji je zabio 23 koša.

Jimmy Butler je zabio 32 koša uz deset asistencija za pobjedu svojih Chicago Bullsa od 117-106 nad Milwaukee Bucksima.

Pau Gasol je ubacio 26 koševa uz 11 skokova, a Taj Gibson 11 i Bullsi su ostvarili petu uzastopnu pobjedu nakon što su vodili cijelu utakmicu. Derrick Rose se vratio na teren nakon što je propustio tri utakmice zbog ozljede i utakmicu je završio sa 16 koševa. Khris Middleton je predvodio Milwaukee sa 26 koša, dok je Michael Carter-Williams dodao 20 koševa i 12 asistencija.

Prava triler utakmica odigrana je sinoć u Dallasu gdje su Mavericksi nakon dva produžetka pobijedili Sacramento Kingse sa 117-116. Deron Williams je pogodio tricu na zvuk sirene za kraj drugog produžetka i Mavericksi su upisali 22. pobjedu zaredom protiv Sacramenta na svom terenu. Williams je bio najučinkovitiji u redovima Dallasa sa 25 koševa, dok je Dirk Nowitzki zabio 23. DeMarcus Cousins je postigao 35 pogodaka za Kingse, uključujući i pogodak na zvuk sirene za 98-98 na kraju regularnog dijela utakmice.

New York Knicks su sa 107-101 pobijedili Atlanta Hawkse, a Arron Afflalo i Carmelo Anthony su svaki zabili po 23 koša. Knicksi su gotovo prokockali vodstvo od 16 razlike koje su imali u trećoj četvrtini. Paul Millsap je predvodio Atlantu sa 19 postignutih pogodaka, a Jeff Teague je dodao 16.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider