Košarka
SPORTOVI
Košarka
monstruozni wall

VIDEO Šarić junački vratio 76erse u život, no nije mogao sam

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić odigrao je odličnu rolu u nažalost novom porazu Philadelphije 76ersa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Philadelphia Darija Šarića upisala je novi poraz u NBA ligi, ali je hrvatski reprezentativac odigrao još jednu zapaženu utakmicu. 76ersi su izgubili u gostima kod Memphisa 96:91, a Šarić je za svega 25 minuta upisao 17 poena, sedam skokova i ukradenu loptu.

Možda bi učinak bio i bolji da u prvom poluvremenu nije rano upao u probleme s osobnim pogreškama. Odigrao je svega sedam minuta i upisao pet od svojih 17 poena. Pogodio je šest od 12 šuteva iz igre te je bio začetnik povratka Philadelphije u završnici utakmice.

U konačnici je promašio šut za izjednačenje, ali ne može ga se kriviti ili smatrati tragičarom jer bi bez njega na parketu 76ersi bili "pokojni" puno ranije.

Još jedan europski igrač Irsan Ilyasova bio je najefikasniji u redovima Philadelphije s 23 poena i 17 skokova, a najbolji igrač susreta bio je Španjolac Marc Gasol koji je upisao 26 koševa i 12 skokova.

Mario Hezonja i Damjan Rudež ponovno su gledali utakmicu svog Orlanda Magica s klupe. Momčad s Floride slavila je u gostima kod Washingtona sa 124:116, a apsolutni junak dvoboja i cijele večeri u NBA ligi bio je John Wall koji je upisao vlastiti rekord od 52 poena, četiri skoka i osam asistencija.

Magic su do pobjede predvodili rezervni igrači, Elfrid Payton i Jeff Green. Njih dvojica zabili su kombinirano 45 poena uz šut od 70 posto iz igre.

U ostalim utakmicama izdvojimo 35 poena Carmela Anthonyja u slavlju njegovih New York Knicksa kod Miami Heata rezultatom 114:103. Kawhi Leonard predvodio je San Antonio Spurse s 31 košem do pobjede 105:91 na gostovanju kod Minnesote Timberwolves, a Gordon Hayward je zabio 28 u slavlju Utah Jazza protiv Phoenixa 112:105.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider