Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Košarka
3 koša Hezonje

VIDEO Cavsi i Oklahoma osigurali playoff, Warriorsima 62 pobjeda u sezoni

Košarkaši Cleveland Cavaliersa i Oklahoma City Thundera od sinoć su i službeno u doigravanju NBA lige nakon što su Cavaliersi s 109-103 u gostima dobili Orlando Magic, a Oklahoma s 111-97 Philadelphija 76erse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Orlandu je Kyrie Irving za Cleveland imao 26 koševa, od čega deset u odlućujućoj zadnjoj četvrtini, a LeBron James je ostao na 18 koševa, ali i osam asista i sedam skokova. Prvi igrač utakmice bio je branič Orlanda Victor Oladipo s 45 koševa, dok je Mario Hezonja za 16 minuta igre ubacio jednu tricu i imao dva dodavanja.

Doigravanje je s pobjedom u gostima izborila i Oklahoma, a Russell Westbrook i Kevin Durant su najzaslužniji što je Oklahoma s 111-97 slavila kod Sixersa. Westbrook je ubilježio svoj 13. ovosezonski 'triple-double' s 20 poena, 15 skokova i 10 dodavanja, a Durant je dodao 26 poena i 13 skokova.

Do nove pobjede došli su i vodeći Golden State Warriorsi, koji sada imaju 62 pobjede i samo šest poraza, te su na dobrom putu da obore rekord Chicago Bullsa. Warriorsi su s 130-112 slavili kod Dallas Mavericksa, Stephen Curry je ubacio 31 koš, a Klay Thompson 39.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider