Košarka
SPORTOVI
Košarka
Apsolutni broj jedan

Za navijače nema dileme: Bryant posramio Curryja i Jamesa

Igrač Los Angeles Lakersa Kobe Bryant je u svojoj zadnjoj sezoni u NBA ligi vodeći u glasovanju za nastup na All Star utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unatoč osrednjoj igri ove sezone 37-godišnji Kobe Bryant je sakupio 719.235 glasova, znatno više od najboljeg strijelca NBA ove sezone igrača Golden State Warriorsa Stephena Curryja (510.202).

VIDEO Repriza finala: Golden State moćniji i od kompletnih Cavsa

LeBron James iz Cleveland Cavaliersa vodi u Istočnoj konferenciji sa 357.937 glasova, a slijedi ga igrač Miami Heata Dwyane Wade (300.595).

All Star utakmica, 65. po redu, igrat će se u Torontu 14. veljače iduće godine. Glasovanje traje do 19. siječnja. Navijači će izabrati dva beka i centra, krilnog centra i nisko krilo za svaku konferenciju. Iako je Bryant bek šuter izabran je za druge pozicije.

Bryant, koji je prošli mjesec objavio da na kraju ove sezone prekida dvadeset godina dugu NBA karijeru, najbolji je strijelac All-Stara sa 280 koševa.

Sa svojih 17 nastupa na All-Star utakmici drugi je iza legendarnog centra Lakersa Kareema Abdul-Jabbara koji je 19 puta igrao na All Staru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider