Košarka
SPORTOVI
Košarka
51. poraz u sezoni

VIDEO Bogdanović još jednom oduševio, ali Netsi ponovno razočarali

Bojan Bogdanović ponovno je bio odličan za Brooklyn Netse, ali i ponovno je njegova momčad upisala poraz! Ovaj put bili su bolji gostujući Charlotte Hornetsi sa 105:100.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naš reprezentativac zabio je 20 poena za 29 minuta igre, skočio triput i šutirao odličnih četiri od osam, od toga tri od pet s linije tri poena, a slobodna bacanja bila su mu savršenih devet od devet. Efikasniji od Bogdanovića kod Netsa bili su Lopez s 29 poena i devet skokova te Kilpatrick s 25 poena.

No, gosti su bili mnogo pribraniji, ipak žele što bolju poziciju za doigravanje. Batum je s 23 bio najefikasniji kod Charlotte, a potom je slijedio Lin s 21. Ipak, drugi su bili također više nego dobri te slomili uporne domaćine. Hornetsi su sad na omjeru 41-30 i nalaze se na šestoj poziciji Istoka, a pritom treba znati da identičan omjer imaju četvrta Atlanta i peti Boston, dok treći Miami ima omjer 41-29. Dakle, lov na treću poziciju je otvoren do samog kraja! A što se pretposljednje momčadi konferencije tiče, na omjeru su 19-51 i moraju jako dobro planirati što će sljedeće sezone jer za Brooklyn ovako ne ide.

Derbi večeri su na zapadu odigrali Oklahoma City Thunder i Houston Rocketsi. Domaći Thundersi su potvrdili u kakvoj se formi nalaze i pobjedom 111:107 još više otežali borbu za doigravanje svojim rivalima iz Houstona. Za domaću ekipu su Kevin Durant i Russell Westbrook postigli 23, odnosno 21 poen. Gostima nisu pomogla ni 24 poena Jamesa Hardena.

Miami je nastavio sa sjajnim igrama te slavio na gostovanju kod New Orleansa rezultatom 113:99. Ponovo je svoju noć imao Dwayne Wade s 25 poena i tri asistencije.

LA Lakersi su došli do 15. pobjede u sezoni, ovaj put na svom paretu protiv Memphis Grizzliesa.

REZULTATI:

Brooklyn Nets - Charlotte Hornets 100:105 (Bogdanović 20p)
New Orleans Pelicans - Miami Heat 99:113
Oklahoma City Thunder - Houston Rockets 111:107
LA Lakers - Memphis Grizzlies 107:100

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider