Košarka
SPORTOVI
Košarka
'Triple-double' Hardena

VIDEO Netsi šokirali Duranta i društvo, 18 koševa Bogdanovića!

Brooklyn Netsi su sinoć sa 116-106 bili bolji od Oklahoma City Thundera, a Bojan Bogdanović je za pobjedu svoje momčadi zabio 18 koševa u 28:45 minuta koliko je proveo na terenu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najučinkovitiji u redovima Brooklyna bio je Brook Lopez koji je upisao double double sa 30 postignutih koševa i 10 skokova, a Bogdanović je upisao još i tri skoka i tri asistencije. Oklahomu je predvodio Kevin Durant koji je zabio 32 koša uz deset skokova i sedam asistencija, ali Oklahoma City nije ni u jednom trenutku vodila na utakmici koja je bila pomaknuta za četiri sata zbog snježne oluje u New Yorku. Russell Westbrook je utakmicu završio sa 27 postignutih poena, 11 skokova i sedam asistencija za Thunder koji je izgubio pet puta u 27 utakmica. Osim Bogdanovića i Lopeza Brooklynu, koji je prekinuo niz od pet poraza, u pobjedi je pomogao i Thaddeus Young koji je zabio 14 koševa i ugrabio 14 skokova

Houston Rockets su sa 115-104 pobijedili Dallas Maverickse, a najbolji im je strijelac bio Trevor Ariza koji je zabio 29 koševa, od čega šest trica. James Harden je upisao 'triple-double', ubacivši 23 koša uz 15 skokova i deset asistencija. Rocketsi su gubili jedan razlike na početku zadnje četvrtine, ali su onda napravili seriju od 14-4 za vodstvo od 98-89 devet minuta prije kraja. Kod Dallasa najučinkivitiji je bio Chandler Parsons koji je zabio 31 koš, a Dirk Nowitzki je dodao 19.

Toronto Raptors su sa 112-94 pobijedili Los Angeles Clipperse, a do pobjede su ih vodili Kyle Lowry sa 21 koševa, dok je Jonas Valanciunas dodao 20, a DeMar DeRozan 18. Ovo je četvrta uzastopna pobjeda Toronta nad Clippersima koje je predvodio Chris Paul sa 23 postignuta pogotka i 11 asistencija. DeAndre Jordan je ubacio 15 koševa uz 13 skokova, a JJ Redick 17.

Boston Celtics su sa 112-92 svladali Philadelphia 76ers, a Jae Crowder i Isaiah Thomas su svaki zabili po 20 koševa. Avery Bradley je zabio 19 koševa, a Marcus Smart 16 za pobjedu Celticsa, petu u sedam utakmica. Robert Covington je bio najbolji u redovima Philadelphie sa 25 koševa.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider