Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bogdanović promašivao

VIDEO Orlando 'napakostio' Miamiju: Solidna partija Hezonje

U derbiju Floride Orlando Magic je u svojoj dvorani pobijedio Miami Heat s 112-109, a Hezonja je za 23 minute igre imao 9 koševa (šut 4-7, trice 1-2), 4 skoka i 3 asista.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu ujutro na NBA parketima nastupila su dva hrvatska košarkaša - Mario Hezonja je bio solidan u pobjedi Orlanda, dok je Bojan Bogdanović bio loš u porazu Brooklyna.

U derbiju Floride Orlando Magic je u svojoj dvorani pobijedio Miami Heat s 112-109, a Hezonja je za 23 minute igre imao 9 koševa (šut 4-7, trice 1-2), 4 skoka i 3 asista. Orlando nema šanse za doigravanje (34-45), ali je pobjedom pokvario šanse Miamia da se domogne četvrte pozicije Istoka. Kod domaćina su sjajnu večer imali Nikola Vučević (29) i Evan Fournier (28), dok je goste predvodio Dwayne Wade s 17 ubačaja.

Charlotte Hornetsi su kod kuće slavili protiv Brooklyn Netsa s 113-99, a Bojan Bogdanović je imao još jednu katastrofalnu šutersku večer. Za 21 minutu igre Bogdanović je postigao 4 koša, ali uz šut 2-12 (trice 0-2), a imao je po 1 skok i asist. Hornetsi su ovom pobjedom osigurali barem šesto mjesto u odigravanju, a protiv Netsa ove sezone imaju perfektnih 4-0. Kemba Walker je s 22 koša predvodio domaćine, a Wayne Ellington (21) Netse.

Najviše razloga za slavlje sinoć su imali Detroit Pistonsi koji su se po prvi puta nakon 2009. godine plasirali u doigravanje. Pistonsi su pobijedili Washington (112-99) na krilima sjajnog Reggiea Jacksona (39), te s 43. pobjedom postali nedostižni za Chicago (39) i Washigton (38). U borbi za zadnje mjesto Istoka koje vodi u doigravanje Indiana je izgubila kod Toronta i propustila prvu meč-loptu.

Na Zapadu je veliki korak ka odigravanju napravio Dallas koji je pobijedio Memphis kod kuće, uz 21 koš Dirka Nowitzkog, pa Teksašani s 41 pobjedom imaju prednost u odnosu na Utah (39) , koja je kod kuće izgubila od Clippersa. Druga momčad Lige San Antonio po prvi puta ove sezone je izgubio dvije utakmice zaredom - nakon Golden Statea, sinoć su ih dobili Denver Nuggetsi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider