Košarka
SPORTOVI
Košarka
Hezonja i Rudež bez nastupa

VIDEO Bogdanović vrlo dobar u pobjedi Netsa, prvo slavlje Philadelphije

Bojan Bogdanović je sinoć bio jedini Hrvat koji je igrao u NBA, a on je u pobjedi svojih Brooklyn Netsa od 94-91 nad Phoenix Sunsima zabio sedam koševa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brooklyn Nets su sinoć stigli do četvrte pobjede zaredom domaćem terenu, a prevodio ih je Brook Lopez sa 23 koša. Shane Larkin i Wayne Ellington su svaki zabili po 11 koševa, kao i Jarrett Jack koji je osam asistencija.

Bojan Bogdanović je učinku od sedam koševa dodao još i sedam skokova. Kod Sunsa najbolji je bio Brandon Knight sa 26 postignuta pogotka, dok je Eric Bledsoe ubacio 17. Sunsi su vodili s devet razlike na početku zadnje četvrtine, ali su prokockali tu prednost.

Larkin je zabio za izjednačenje na 85-85 nešto više od četiri minute do kraja, Ellington je nakon toga pogodio polaganje, a Lopez slobodno bacanje za prednost Brooklyna od 90-85. Alex Len je promašio koš dok su Sunsi zaostajali tri koša.

U međusobnom okršaju između Minnesota Timberwolvesa i Orlando Magica, slavio je Orlando, a Damjan Rudež i Mario Hezonja nisu bili u sastavu svojih momčadi.

Nikola Vučević je zabio 18 koševa uz 12 skokova i četiri asistencije i Magic je ostvario četvrtu pobjedu zaredom i to od 96-93 nad Timberwolvesima. Elfrid Payton je ubacio 14 koševa uz osam skokova i pet asistencija, a Andrew Nicholson 15 za Magic.

Victor Oladipo je utakmicu završio sa 13 koševa. Najučinkovitiji kod Timberwolvesa bio je Andrew Wiggins sa 27 koševa, ali je promašio slobodno bacanje 5.6 sekundi do kraja kojim je mogao izjednačiti rezultat. Magic je vodio sa 17 koševa u trećoj četvrtini, Minnesota je izjednačila četiri i pol minute do kraja, ali onda tri minute i 40 sekundi nije zabila koš.

Do prve pobjede u sezoni stigli su Philadelphia 76ersi koji su na svom parketu bili bolji od LA Lakersa sa 103:91.

REZULTATI:

Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 85-97
Philadelphia 76ers - Los Angeles Lakers 103-91
Brooklyn Nets - Phoenix Suns 94-91
(Bojan Bogdanović 18:09 minuta, 7 skokova, 7 koševa)
Minnesota Timberwolves - Orlando Magic 93-96
(Rudež nije igrao za Minnesotu, Hezonja nije igrao za Orlando)
New Orleans Pelicans - Memphis Grizzlies 104-113
Portland Trail Blazers - Dallas Mavericks 112-115 (produžetak)
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider