Košarka
SPORTOVI
Košarka
netsi slabi kod kuće

Bogdanović solidan, ali Brooklyn i dalje gubi, Hezonja bez koša

Bojan Bogdanović je u porazu svojih Brooklyn Netsa zabio 12 koševa, upisavši pritom još dva skoka i tri asistencije, dok je Mario Hezonja u porazu Orlando Magica upisao samo dva skoka i dvije asistencije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brooklyn Netsi su sinoć doživjeli osmi uzastopni poraz na svom terenu, bolji od njih sa 91-74 bili su Toronto Raptorsi koje je predvodio Jonas Valanciunas sa 22 postignuta pogotka i 11 skokova. Raptorsi su ograničili Netse na šut iz igre manji od 40 posto i pobijedili su lako iako su promašili čak 18 od 22 pokušaja za tricu. Kyle Lowry je ubacio 17 koševa uz osam skokova i šest asistencija.

Brooklyn je sada na dnu Istočne konferencije i zadnji su put pobjedu na domaćem terenu upisali 10. prosinca protiv Philadelphie. Brook Lopez je bio najbolji strijelac Brooklyna sa 24 koševa i 13 skokova, a Bojan Bogdanović je u 34:58 minuta koliko je proveo na terenu zabio 12 koševa uz dva skoka i tri asistencije.

Na domaćem je terenu poražen i Orlando Marija Hezonje i to od Indiana Pacersa koji su slavili sa 95-86. Paul George je za pobjedu Indiane zabio 20 koševa, dok je Monta Ellis zabio devet od svojih 19 u zadnjoj četvrtini. Najbolji strijelac Orlanda bio je Victor Oladipo koji je zabio 20 koševa, od čega 11 u zadnjoj četvrtini. Nik Vucevic je ubacio 17 uz četiri skoka.

Mario Hezonja je odigrao 20:32 minute i u tom je vremenu upisao smo dva skoka i dvije asistencije. Orlando je promašio devet od svojih prvih deset šuteva zbog čega je odmah počeo zaostajati sa devet razlike. No, onda je Jason Smith pogodio tri koša i Orlando je napravio seriju od 15-6 nakon čega je Magic poveo sa šest koševa što mu je bila najveća prednost na utakmici.

U srazu zadnje dvije momčadi Sjeverozapadne divizije NBA lige Denver Nuggetsi su pobijedili Minnesota Timberwolvese sa 78-74. Danilo Gallinari je zabio 20 koševa uz sedam skokova te četiri asistencije pomogavši tako Denveru da prekine niz od šest poraza. Jusuf Nurkic je ubacio 15 koševa uz deset skokova za Denver. Kod Timberwolvesa najbolji je bio Karl-Anthony Towns sa 14 koševa uz 14 skokova, Nikola Pekovic je zabio 12, dok Damjan Rudež nije igrao.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider