Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bilo iskri i na parketu

Sramota u Višnjiku: Navijači Zadra pljuvali igrača Partizana, on im uzvratio!

U posljednjoj utakmici 17. kola regionalne ABA lige košarkaši Zadra su u svome Višnjiku poraženi od Partizana sa 64-56...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zadrani su odlično odradili prvo poluvrijeme koje su završili s prednošću 35-26. Nisu, međutim, uspjeli nastaviti u istom ritmu. Na kraju treće četvrtine su još i imali vodstvo (52-47), ali u posljednjoj su dionici potpuno potonuli. Postigli su samo četiri koša (17-4) i upisali 12. ovosezonski poraz koji ih je ostavio na samom začelju ljestvice. Partizan je, pak, s omjerom 13-4 na drugom mjestu.

Po pitanju sigurnosti sve je prošlo bez većih incidenata. Doduše, na parketu je bilo iskri, ali onih sportskih. Dosuđene su tri tehničke pogreške i dva nesportska prekršaja.

Međutim, tijekom utakmice su dva navijača Zadra pljunula igrača Partizana Đorđa Gagića, javlja portal 057info.

Lopta se otkotrljala ispod koša do ograde koja dijeli navijače i parket. Sudac je poslao Gagića po loptu. Tamo je Gagić navodno pljunut, a po povratku je zaradio tehničku pogrešku. Navodno je kažnjen zbog verbalnog sukoba s navijačima.

Što se točno dogodilo trebala bi utvrditi ABA liga.

Kod Zadrana je s 13 koševa najefikasniji bio Ivan Batur, a po 11 su poena upisali Josip Sobin i Marko Šutalo. Goste je, pak, sa 16 koševa i sedam skokova predvodio Joffrey Stephane Lauvergne. (TS)

ABA liga, 17. kolo:

Zadar - Partizan 56-64

Redoslijed: 1. Crvena zvezda 14-3, 2. Partizan 13-4, 3. Cedevita 13-4, 4. Cibona 11-6, 5. Budućnost 11-6... 14. Zadar 5-12

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider