Košarka
SPORTOVI
Košarka
26. poraz zaredom

Nastavlja se blamaža: Cibona opet izgubila u Europi!

Cibona je u 3. kolu Eurokupa izgubila od njemačkog Artlanda 87:77, a Cedevita od Oldenburga 90:92...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Cibone u 3. kolu Eurokupa izgubili su u Draženovu domu od njemačkog Artlanda 77:87 i tako doživjeli već 26. uzastopni poraz u europskim natjecanjima.

Boljeg rezultata 'vukove' je stajalo loše prvo poluvrijeme u kojem su primili čak 51 koš i nakon kojeg su imali čak 17 koševa zaostatka.

Obrana ništa bolja nije bila ni u trećoj četvrtini, pa je njemačka momčad bez problema održavala prednost.
Tek je u posljednjih 10 minuta Cibona zaigrala obranu, primila samo deset koševa, ali više od poraza od deset razlike igrači Nevena Spahije nisu uspjeli.

Najbolji kod Cibone bio je Dario Šarić s 20 koševa, Blassingame je dodao 13, Strawberry 12. Kod Artlanda najviše je zabio Anthony King, 19.

Pad Cedevite poslije produžetka

 

Košarkaši Cedevite nesretno su poraženi u ogledu 3. kola skupine B Eurocupa. Oldenburg je na svom parketu slavio 92-90, poslije pet minuta produžetka.

Prva i treća četvrtina su pripale Cedeviti, druga i posljednja njemačkoj momčadi, no treba istaknuti kako je hrvatski predstavnik na ulazu u posljednjih deset minuta imao osam poena prednosti.

No, Oldenburg je dobio tu zadnju četvrtinu 24-16, ogled je u osnovnom dijelu završio 79-79, a djelić više spretnosti i sreće u produžetku je pokazao Oldenburg koji je tako došao do druge pobjede, dok je Cedevita upisala drugi poraz.

Najbolji su kod Cedevite bili Tomislav Zubčić i Nolan Smith sa po 22 poena, s tim da je Zubčić imao osam skokova, a Smith osam asistencija. Kod pobjednika se istaknuo Julius Jenkins s 19 poena. (Agencija VLM/TS)

 

Eurocup, skupina B, 3. kolo:

Oldenburg - Cedevita 92-90, produžetak

Redoslijed: 1. Bilbao Basket 3-0, 2. Dinamo Sassari 2-1, 3. Oldenburg 2-1, 4. Cedevita 1-1, 5. Chalon 1-2, 6. Spirou Charleori 0-3.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider