Košarka
SPORTOVI
Košarka
Čarobnjak s loptom

Nash pokazao vještine kojih se ne bi posramili i najveći nogometaši

Los Angeles Lakersi su u noći s četvrtka na petak teško poraženi protiv velikih rivala Bostona Celticsa, a jedan od poteza koji je oduševio navijače obje momčadi je onaj Steva Nasha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako Celticsi i Lakersi više ne dominiraju NBA ligom niti su među boljim momčadima, riječ je o vječitom rivalitetu dviju najtrofejnijih momčadi koji su se u NBA finalima kroz povijest susretali 12 puta.

''Kada god igrate protiv Lakersa uvijek je dobar osjećaj prirediti im dobro staro "mlaćenje" u vašoj kući. Nema veze u kojem smjeru momčadi idu, ovo će uvijek biti rivalitet'', komentirao je Pierce.

Igrač koji je po prvi put zaigrao u tom okršaju je legendarni Steve Nash, jedan od najboljih NBA playmakera u posljednjih 15-ak godina.

''Prvo poluvrijeme bilo je jednako loše kao i drugo. Razočaravajuća izvedba od početka do kraja'', komentirao je Nash (9 koševa i 5 asistencija) čiji je potez s početka treće četvrtine podsjetio na to koliko je vješt i u nogometu. Pogotovo za jednog košarkaša. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider