Košarka
SPORTOVI
Košarka
Potvrdio koliko je dobar

Najbolji Hrvat u Sloveniji: Igrat ću u NBA-u, ali ne znam još kada

Nakon što je izabran u najbolju petorku netom završenog Europskog prvenstva u Sloveniji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je otkrio kako je odlučan jednoga dana zaigrati u NBA ligi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pravo na Bogdanovića u najjačoj svjetskoj ligi, podsjetimo, polažu Brooklyn Netsi koji su ga htjeli dovesti i ovo ljeto. No, 24-godišnji niskokrilni igrač je odlučio ostati u turskom Fenerbahčeu u kojem će ga iduće sezone trenirati legendarni Željko Obradović. Kada će se otisnuti u NBA, Bogdanović još uvijek nije siguran.

''Želim igrati u NBA ligi i igrat ću, siguran sam u to. No, još uvijek ne znam kada će se to dogoditi. U Feneru su bili vrlo dobri prema meni i mogao bih potpisati novi ugovor, no možda s odštetnom klauzulom za NBA. Mogao bih otići nakon isteka aktualnog ugovora iduće ljeto, ali možda ću i pričekati još koju godinu'', prenosi Bogdanovićevu izjavu španjolski AS. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider