Košarka
SPORTOVI
Košarka
Od Michaela osobno

Velika gesta: Michael Jordan darovao muzeju Dražena Petrovića potpisani dres!

40 polaznika Jordan Brand Classic kampa posjetilo Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića u Zagrebu, a na kraju posjeta Draženovoj majci uručen je poseban poklon...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu, 05. ožujka 2016. budućnost europske košarke se povezala s njezinim pionirom kada je 40 polaznika Jordan Brand Classic kampa posjetilo Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića u Zagrebu.

Igrači rođeni 2000. godine i mlađi upoznali su se s Petrovićevim nasljeđem, koliko je naporno trenirao da bi ostvario svoje snove i što je značio za hrvatski narod, tijekom privatnog obilaska jedinog muzeja na svijetu koji je posvećen jednom košarkašu. Nakon obilaska igrači su imali priliku razgovarati s Draženovom majkom, koja ih je nadahnula pričama o njegovoj strasti i ljubavi prema igri.

Na kraju posjeta, gospođi Petrović je darovan potpisani dres Michaela Jordana, poslan od Michaela osobno u ime branda Jordan, koji će biti izložen u muzeju. Gospođa Petrović je odgovorila riječima:

''Dirnuta sam i počašćena gestom, a potpisani dres Michaela Jordana imat će posebno mjesto u Draženovom muzeju. Nikada neću zaboraviti poseban trenutak kada mi je Michael rekao da je igrati protiv Dražena bio izazov, ali i lijepo iskustvo, te da je Dražen bio igrač koji je otvorio vrata NBA lige europskim igračima.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider