Košarka
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Košarka
Denver ne da vrh

Ludilo u produžetku: Harden tricom u zadnji čas šokirao prvake

Sinoć su na NBA parketima odigrane samo tri utakmice...

Hardenova trica za pobjedu protiv Golden Statea (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Branitelji naslova Golden State Warriorsi noćas su na domaćem terenu nakon produžetka izgubili od Houston Rocketsa sa 134:135, a pobjedničku tricu 2,7 sekundi prije isteka produžetka pogodio je James Harden, koji je u posljednjih pet utakmica prešao granicu od 40 koševa.

U Oaklandu je susret okončao sa 44 poena, 15 asistencija i 10 skokova. Dobro ga je pratio centar Clint Capela, koji je upisao 29 koševa i 21 skok. Kod Golden Statea najefikasniji je bio Stephen Curry s 35 poena, dok su Klay Thompson i Kevin Durant ubacili po 26 koševa.

U San Antonio vratio se "odmetnuti sin" Kawhi Leonard, koji je 2014. bio MVP finala kada su Spursi osvojili svoj posljednji naslov NBA prvaka. No proteklog ljeta Leonard je iznudio "trade" te se preselio u Toronto, dok je iz Raptorsa u San Antonio stigao DeMar DeRozan.

Ovaj put na pobjedničkoj strani bio je DeRozan, koji je u pobjedi San Antonija 125:107 ostvario triple-double, odnosno 21 koš, 14 skokova i 11 asistencija. Odlični su bili i ostali članovi početne petorke Spursa, LaMarcus Aldridge zabio je 23 koša, Bryn Forbes 20, Derrick White 19, a Rudy Gay 12 poena. Kawhi Leonard s 21 košem bio je najbolji u redovima Toronta.

Sacramento je kod kuće izgubio od Denvera sa 113:117, a Nuggetse su predvodili Jamal Murray i srpski centar Nikola Jokić. Murray je ubilježio 36 poena, a Jokić 26 koševa i 13 skokova. Kod Sacramenta je prvi strijelac susreta bio Buddy Hield s 29 poena. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica ubacio je 17, a njegov sunarodnjak Bogdan Bogdanović 14 koševa.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider