Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nesretna Minnesota

Love ponovno slomio kost šake: 'Nevjerojatno što nam se događa'

Ozljedama sklona Minnesota Timberwolves ponovno je ostala bez svog najboljeg igrača Kevina Lovea. All-Star igrač NBA lige obnovio je ozljedu desne šake, te je poduža stanka vrlo realna opcija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U noći s četvrtka na petak Minnesota je gostovala kod Denver Nuggetsa i slavila 101-97, no pobjedu je platila novom, prema prvim informacijama, teškom ozljedom svog krilnog centra Kevina Lovea, koji je parket napustio sredinom treće četvrtine.

Nakon detaljnih pretraga pokazalo se da je Love ponovno slomio treću metakarpalnu kost desne ruke. Prvotna ozljeda dogodila se 17. listopada zbog čega je Love propustio čak prva tri tjedna nove sezone. Trenutno nije poznato koliko će ovoga puta morati izbivati, ali sve će biti jasnije nakon posjeta specijalisti za ozljede ruku u New Yorku u narednih nekoliko dana.

Love se obnovljenom ozljedom pridružio na nevjerojatno dugačak popis ozljeđenih igrača u Minnesoti. Podsjetimo, na istome se nalaze Ricky Rubio (leđa), Brandon Roy (koljeno), Malcolm Lee (nepoznato) i Chase Budinger (koljeno).

''U cijeloj trenerskoj karijeri mi se ovakvo što nikada nije dogodilo. Jedna ozljeda za drugom. Vrati se jedan ključan igrač, a drugi se ozljedi. Ovo je nevjerojatno'', rekao je nakon što je saznao za Lovea trener Timberwolvsa Rick Adelman. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider