Košarka
SPORTOVI
Košarka
Još su svi vrući...

Ljutiti Šarić projurio pokraj novinara: Evo što Simon i Rađa kažu o debaklu!

Hrvatska košarkaška reprezentacija večeras se vratila iz Turske, gdje je sinoć teško poražena u osmini finala Eurbasketa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska košarkaška reprezentacija večeras se vratila iz Turske, nakon poraza i debakla protiv Rusije u osmini finala Eurobasketa. Na zagrebačkom aerodromu dočekao ih je reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban. Jesu li i dalje smrknuta lica naših reprezentativaca?

„Smrknuta su još uvijek, dakako smrknuta su i lica članova stručnog stožera hrvatske reprezentacije. Porazgovarali smo s reprezentativcem Krunom Simonom i jednim od čelnih ljudi HKS-a Dinom Rađom“, kazao je Boban.

Simon je najavio povlačenje iz reprezentacije:
„Ja sam imao svoju šansu realno, imali smo pet prvenstava zaredom i mislim da je vrijeme da dođu novi dečki te da probaju napraviti ono što mi nažalost nismo“, poručio je Simon.

Gdje je pošlo po zlu? Jeste li našli neke odgovore?
„Prerano je o tome govoriti, ima stotinu teorija. Treba sve sagledati iz objektivnog kuta i onda donijeti zaključak. Činjenica je da na svakom turniru imamo iste pogreške i da se to stalno ponavlja“, zaključio je Simon.

Rađa je prokomentirao:
„Dajte nam malo vremena da se saberemo, nitko nije ovo očekivao, da porazgovaramo s trenerom pa da onda izađemo pred javnost. Nije dobro ovako vruć razgovarati, nikakve odluke donositi“, kazao je Rađa, a Boban dodao:

„Dario Šarić prošao je pokraj novinara, nije bio raspoložen za izjave. Puno je upitnika pred reprezentacijom, no treba jako brzo tražiti odgovore, jer već u studenom počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a na kojima neće sudjelovati igrači koji igraju u NBA ligi i Euroligi“, kazao je Boban, a cijelo javljanje s Plesa pogledajte u videoprilogu.

Tko je kriv za novi debakl Hrvatske na Eurobasketu?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider