Košarka
SPORTOVI
Košarka
Iako mu je tek 29 godina...

LeBron: Ući ću u povijest kao jedan od četvorice najboljih!

Koliko je u svoje mogućnosti i sposobnosti uvjeren najbolji košarkaš današnjice LeBron James može se vidjeti u njegovom posljednjem intervjuu za televiziju NBA...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Kada završim profesionalnu karijeru biti ću jedan od četvorice najboljih igrača svih vremena koji su ikada igrali ovaj sport. Uvjeren sam da hoću! Netko od velike četvorke će ispasti ili će za mene morati pronaći peto mjesto na tom stjenjaku'', rekao je James, referirajući se pritom na "Mount Rushmore" (uklesane glave četvorice predsjednika SAD-a).

Podsjetimo, krilni igrač Miami Heata nedavno je izjavio da su četvorica najboljih svih vremena Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson i Oscar Robertson. James je svojom izjavom želio poručiti da će njegovo ime, kada jednog dana odluči prestati profesionalno baviti se košarkom, stajati umjesto jednog od četiri veličanstvena.

Iako mu je tek 29 godina, James je u posljednjih nekoliko sezona sagradio jako dobre temelje da se uistinu i nađe na popisu najvećih svih vremena. Dosada je u karijeri osvojio dva naslova NBA prvaka, četiri je puta bio proglašen najkorisnijim igračem regularne sezone i u dva navrata MVP-jem finala doigravanja. Sedam je puta izabran u najbolju petorku sezone, pet puta u najbolju obrambenu petorku sezone, te će predstojećeg vikenda upisati 10. nastup na All-Star utakmici. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider