Košarka
SPORTOVI
Košarka
'rook' se izvukao

VIDEO LeBron James zamalo 'pregazio' Porzingisa

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James još je jednom pokazao zašto ga se s pravom tako i naziva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je prvih 25 utakmica NBA lige ove sezone obilježio čudesni Steph Curry, LeBron James je i dalje najdominantniji igrač najjače lige svijeta. Nijedan igrač današnjice, a možda ni svih vremena, nije toliko moćan u duelu 1 na 1 ili 1 na 2 kao krilni igrač Cleveland Cavaliersa.

Momčad iz Ohija u noći sa srijede na četvrtak ugostila je New York Knickse, te je imala velikih problema da riješi sastav koji je zaigrao bez svojeg najboljeg igrača - Carmela Anthonyja. No kada je bilo najbitnije, ukazao se LeBron James.

Igrala se posljednja minuta ogleda, Cavsi su vodili 86:82 i tada je bljesnuo James. S linije tri poena prošao je pored svog čuvara kao da ni ne postoji, a onda je vinuo u zrak i monstruozno zakucao. Novajlija u ligi Kristaps Porzingis pomislio je na trenutak da bi pokušao blokirati Jamesa, no kada je vidio kojom brzinom dolazi 'vlak' samo se maknuo s puta. James je utakmicu završio s 24 poena, devet skokova i pet asistencija.

Na sami Božić Cleveland putuje u goste Golden Stateu gdje će u reprizi lanjskog finala pokušati uzvratiti Warriorsima za poraz. Ovakav 'nabrijani' James garancija je odličnog duela njega i trenutno nezaustavljivog Curryja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider