Košarka
SPORTOVI
Košarka
Vraća se kući?

LeBron James uskoro objavljuje veliku odluku jer ide na finale SP-a

Prema pisanju američkih medija najbolji košarkaš današnjice LeBron James mogao bi u narednih 48 sati odlučiti gdje će nastaviti svoju karijeru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lebron James je izašao iz svog ugovora s Miami Heatom, no zasada nije poznato da li je to napravio kako bi smanjio primanja i omogućio da se momčad dodatno pojača za narednu sezonu ili je to napravio jer se želi vratiti u Cleveland Cavaliers, momčad u kojoj je proveo prvih sedam godina svoje karijere (2003-2010).

James je proteklih nekoliko dana bio u Las Vegasu na košarkaškom kampu, no u gradu kocke se sastao i s predsjednikom Miamija Patom Rileyjem, koji mu je ponudio novi ugovor i predstavio svoju viziju Heata za naredne sezone. Dogovor, naravno, nije postignut, jer je James zatražio vremena da zajedno s obitelji odluči što će.

Istovremeno mu Cavsi nude maksimalni ugovor, što mu Heat ne može ponuditi, te mladu i poletnu momčad predvođenu s Kyriem Irvingom i Andrewom Wigginsom, prvim pickom na ovogodišnjem NBA draftu.

James će petak i subotu provesti u Miamiju, nakon čega ide u Brazil gdje će uživo pratiti finalni susret Svjetskog prvenstva između Njemačke i Argentine.

Chris Broussard s ESPN-a i Adrian Wojnarowski s Yahoo Sportsa smatraju da bi James odluku mogao donijeti neposredno prije puta, no poznavajući najboljeg igrača današnjice on će ipak pustiti da se obje momčadi još malo znoje prije nego saopći što je odlučio.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider