Košarka
SPORTOVI
Košarka
LeBron James najavio reprizu NBA finala

King James najavio veliko NBA finale

Dva dana prije otvaranja reprize NBA finala od prošle sezone između branitelja naslova Miami Heata i San Antonio Spursa, najbolji košarkaš današnjice LeBron James otvoreno je priznao da su željeli taj ogled u finalu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Miami je s 4-2 u konferencijskom finalu Istoka eliminirao Indianu, dok je San Antonio istim rezultatom zaustavio Oklahoma City na Zapadu. Najiskusniji košarkaš Spursa Tim Duncan najavio je da će njegova momčad ovoga puta osvojiti naslov prvaka, nakon što je prošle sezone na nevjerojatan način ispustila isti.

"Ne vole nas, jednostavno ne vole. Osjećam to u Timmyjevim komentarima tijekom posljednjih nekoliko dana. Oni su željeli nas u finalu i mi smo željeli njih. Da, željeli smo ih. Bit ćemo spremni na taj izazov. Svjestan sam da su željni osvete, jer smo im prošle godine ostavili gorak okus u ustima", rekao je James.

Finalna serija igra se do četiri pobjede, prve dvije utakmice igraju se u San Antoniju, nakon toga serija seli na tri utakmice u Miami, a potom ako bude potrebno vraća se na završne dvije u Teksas. Spursi, dakle, imaju prednost domaćeg parketa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider