Košarka
SPORTOVI
Košarka
po obranu naslova

Cleveland ponovno slavi: LeBron stavio potpis na novi ugovor!

Iako je nova sezona još daleko, navijači NBA prvaka Cleveland Cavaliersa imaju razloga za slavlje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James (31) potpisao je novi trogodišnji ugovor s aktualnim NBA prvacima Cleveland Cavaliersima, službeno je objavljeno u noći s četvrtka na petak.

"Potpisao sam novi ugovor s Cleveland Cavaliersima, klubom iz mog rodnog grada. Ne mogu biti uzbuđeniji zbog prilike da branim naslov. Svi znamo da je prošla sezona bila čarobna, inspirativna, nevjerojatna. Jedva čekam da se ponovno okupimo i krenemo s pripremama za novu sezonu", izjavio je James.

Prema medijskim navodima, vrijednost ugovora iznosi 100 milijuna dolara od kojih bi James trebao dobiti 31 milijun za sljedeću sezonu čime će postati najbolje plaćeni košarkaš na svijetu. U sezoni 2017/18. plaća će mu biti 33 milijuna, a u sezoni 2018/19. čak 36 milijuna dolara. Po prvi puta u svojoj karijeri James će biti naplaćeniji košarkaš svijeta!

James se u ljeto 2014. godine nakon četiri godine provedene u Miami Heatu, s kojim je osvojio naslove prvaka 2012. i 2013., vratio u Cleveland za koji je nastupao i od 2003. do 2010. godine, te je s momčadi iz Ohija ove godine osvojio prvi naslov NBA prvaka u njezinoj povijesti. Bio je to ujedno i prvi naslov za neku profesionalnu momčad iz Clevelanda nakon 1964.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider