Košarka
SPORTOVI
Košarka
Euforija se stišava

Lebron i društvo i dalje tonu: 'Znate naše probleme u posljednje vrijeme'

LeBron James se vratio na parket, ali Cleveland je opet izgubio. Euforija u tom gradu, nakon povratka 'Kralja' Jamesa, stišava se jer stvari ne idu onako kako je planirano…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Clevelandu i dalje ne ide baš najbolje, čak štoviše i dalje niže poraze. LeBron James noćas se vratio nakon što je pauzirao zbog ozljede stopala i leđa. LeBron je predvodio svoju momčad, ali ni njegova 33 poena nisu bila dovoljna da Cavsi konačno upišu pobjedu.

James je priznao kako je lakše doživjeti poraz kad je i sam na terenu, nego biti na tribini kada njegovi gube.

''Najteža je to stvar kroz koju sam morao proći'', rekao je James.

Koban je noćas za Cavalierse bio Phoenix, koji je pred svojim navijačima slavio 107-100. Cavsima je tako gubitnički niz sada dosegnuo brojku šest.

''Moramo dosta poboljšati našu igru. Svakoj utakmici moramo pristupiti ozbiljno i koncentrirano. Znate naše probleme u posljednje vrijeme. Moramo nastaviti raditi na dobrim navikama koje smo stekli tijekom sezone, a loše pokušati izbaciti. Igrali smo neke odlične utakmice, bilo je i stvarno loših , ali nadam se da se u budućnosti možemo znatno popraviti'', objasnio je najbolji košarkaš današnjice.

Inače, uoči početka sezone Cavaliersi u svoje su redove ponovo doveli najboljeg igrača svijeta LeBrona Jamesa, ali i All Star krilnog centra Kevina Lovea.

Tu ih je pak dočekala i mlada zvijezda Kyrie Irving. Nedavno su momčad pojačali JR Smith, Timofej Mozgov i Iman Schumpert. Cavaliersi su slovili kao jedan od kandidata za titulu NBA prvaka. No, već nakon prvih nekoliko utakmica bilo je jasno kako u toj momčadi prepunoj zvijezda nešto ne štima.

Negativan učinak od 19 pobjeda i 20 poraza svakako je zvono za uzbunu…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider