Košarka
SPORTOVI
Košarka
Prošao nekažnjeno

Pogledajte dva smiješna videa: Indianin 'luđak' u elementu

Talentirani košarkaš Indiana Pacersa Lance Stephenson još je jednom pokazao svoju problematičnu narav, ovoga put u petoj utakmici finalne serije Istoka u NBA ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Indiana je ugostila dvostruke aktualne prvake, košarkaše Miami Heata, slavila 93:90 i tako smanjila rezultat u seriji na 3:2. Stephenson je susret završio s 12 poena, pet skokova i isto toliko asistencija, no od strane svih će najviše ostati zapamćen po svojim ispadima koji su suci iz nekog razloga tolerirali.

Indiana nošena Georgeom spasila prvu meč-loptu

Stephenson je u jednom trenutku utakmice stajao nagnut prema naprijed, s rukama na koljenima, pored LeBrona Jamesa, te se odlučio – puhnut mu u uho! Najbolji košarkaš današnjice, koji je na parketu proveo svega 24 minute zbog problema s osobnim pogreškama, je taj njegov potez popratio sa smiješkom, te dozom nevjerice.

"Mi samo želimo pobijediti u još jednoj utakmici. Te dodatne aktivnosti, ili što god to već bilo, nas ne zanimaju. Mi smo profesionalci i idemo pred svojim navijačima izboriti finale", rekao je James nakon poraza u petoj utakmici.

Lance Stephenson je također prilikom konzultacije trenera gostiju Erika Spoelstre sa svojim igračima Mariom Chalmersom i Norrisom Coleom došao do njih, te nagnuo uho prema naprijed kao da osluškuje savjete. Suci ni u tom slučaju nisu reagirali.

Podsjetimo, Stephenson je uoči četvrte utakmice u Miamiju, koju je Heat glatko dobio, izjavio da je ušao pod kožu LeBrona Jamesa, koji pokazuje svoje slabosti. James je odgovorio s 32 poena, 10 skokova i pet asistencija, nakon čega se Stephenson javno ispričao, prije svega jer su mu suigrači prigovarali.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider