Košarka
SPORTOVI
Košarka
teška situacija

Lamar Odom se bori za život, nađen u javnoj kući u teškom stanju

Bivša NBA zvijezda Lamar Odom hospitaliziran je sinoć nakon što je pronađen bez svijesti u jednoj javnoj kući u Nevadi, objavila je američka policija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša zvijezda Lakersa prebačen je u bolnicu u Las Vegasu, dodao je ured šerifa u Nyeu, 130 km sjeveroistočno od "svjetske prijestolnice zabave".

Kako javlja portal koji se bavi životima slavnih osoba TMZ, 35-godišnji Odom se "bori za život".

Odom je osvojio dva naslova prvaka NBA s Los Angeles Lakersima 2009. i 2010. S reprezentacijom SAD-a, osvojio je brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Ateni 2004. Zadnju utakmicu odigrao je 2013. u dresu Los Angeles Clippersa.

Popularnost mu je eksplodirala kada se pojavio u reality showu koji prati život obitelji Kardashian. Oženio se s jednom od kćeri Kardashian, Khloe, u prosincu 2010. Supružnici Odom su dobili i vlastiti reality show prije nego su se razveli u prosincu 2013. Odom je, kada se razvodio, bio osuđen zbog vožnje pod utjecajem alkohola na tri godine uvjetno te je morao ići na liječenje.

Osobni život Lamara Odoma obilježile su brojne tragedije. Odgajala ga je baka nakon što je izgubio majku u 12. godini. Osim toga, 2006. godine izgubio je jedno od svoje troje djece koje je imao s prvom suprugom Lizom Morales.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider