Košarka
SPORTOVI
Košarka
cedevita brani naslov

Kup Krešimira Ćosića: Zadar pred svojim navijačima lovi rekordnu Cibonu

Zadar pred svojim navijačima lovi rekord Cibone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jubilarni 25. Kup Krešimira Ćosića vratio se ove godine u Grad košarke. Znakovito, Kup se ove godine vraća u Zadar u kojem je KK Zadar 1998. godine, od kada Kup i nosi Krešino ime, osvojio svoj prvi naslov pobjednika. U velikom finalu Zadrani su tada svladali Zagreb rezultatom 82:70, a ove godine imaju priliku izjednačiti se s Cibonom po broju osvojenih Kup naslova.

U 25 godina igranja Kupa, pet je pobjednika ovog natjecanja. Cibona je slavila sedam puta, Zadar šest, Split pet, Zagreb tri kao i Cedevita koja je ujedno i aktualni pobjednik prestižnog natjecanja.

Kup Krešimira Ćosića igra se 17. i 18. veljače u dvorani koja nosi ime našeg košarkaškog velikana. U polufinalnim susretima, u srijedu 17. veljače u 17.10 sati igraju Kvarner 2010 i Cedevita, dok u 20 sati igraju Zadar i pobjednik iz utakmice Jolly JBS – Cibona. Finalna utakmica igra se 18. veljače u 20 sati. Sve utakmice završnice u izravnom su televizijskom prijenosu na HTV 4.

Ulaznice za završnicu prodavat će se na blagajni sportskog centra Višnjik po cijeni od 30 kuna za polufinalni dan, te 30 kuna za finale. Paket ulaznica za oba dana može se kupiti po cijeni od 50 kuna. Organizatori završnice tvrtka S Event i košarkaški Savez zadarske županije omogućili su besplatan ulaz na sve utakmice pretplatnicima KK Zadar.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider