Košarka
SPORTOVI
Košarka
Trodnevni spektakl

Košarkaški show u Zadru: NBA skauti stigli na Final Four Kupa

Hrvatska sportska javnost iduća tri dana živi uz košarku i završnicu Kupa Krešimira Ćosića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U grad našeg košarkaškog velikana Krešimira Ćosića stigli su i NBA skauti i to iz momčadi Chicago Bulls, Orlando Magic te Phoenix Suns.

Oni će pratiti naše košarkaše u polufinalnim utakmicama koje se igraju u srijedu, 17. veljače te finalu u četvrtak 18, veljače na Višnjiku.

"Spremni smo za početak završnice Kupa. Momčadi pristižu u Zadar kao i brojni akreditirani novinari. Iznimno nam je drago da nam je povjerena organizacija ovog prestižnog natjecanja, vjerujem da će i poput Zadar Dogus Basketball Torunamenta, biti odrađena na najvišoj mogućoj razini profesionalnosti", izjavila je Zdenka Zrilić iz S Eventa i dodala:

"Posebno nam je drago da u grad pristiže i velik broj novinara koji će izvještavati o ovom spektaklu ali i o gradu Zadru kao domaćinu. Veselimo se punim tribinama i pravoj sportskoj borbi naših najboljih klubova."

Za turnir je akreditirano više od 130 djelatnika brojnih medijskih kuća iz Hrvatske i regije. Po prvi puta u povijesti Kupa završnica se može istovremeno pratiti na sedam web platformi, uz sam web tu je i šest društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram, Snapchat i druge.

Polufinalne utakmice na rasporedu su u srijedu, 17. veljače. U 17:10 igraju Cedevita i Kvarner 2010, dok se u 20:00 sastaju Zadar i Cibona.

Finale se igra u četvrtak, 18. veljače u 20:00. Sve utakmice završnice u izravnom su televizijskom prijenosu na HTV 4.

Ulaznice se prodaju na blagajni sportskog centra Višnjik po cijeni od 30 kuna za polufinalni dan, te 30 kuna za finale. Paket ulaznica za oba dana može se kupiti po cijeni od 50 kuna.

Organizatori završnice tvrtka S Event i košarkaški Savez zadarske županije omogućili su besplatan ulaz na sve utakmice pretplatnicima KK Zadar.

Nastavi čitati