Košarka
SPORTOVI
Košarka
sjajan turnir

Košarkaška poslastica euroligaša u Hrvatskoj

Ljetne vrućine ne ometaju europske košarkaške velikane koji s nestrpljenjem očekuju dolazak na drugo izdanje Zadar Doğuş Basketball Tournamenta, a koji će se održati od 23. do 27. rujna.

Turski Fenerbahce i Darüşşafake Doğuş oduševljeni prvim izdanjem turnira u Zadar ponovno dolaze s velikim veseljem. Njemački Bayern u grad velikana Krešimira Ćosića dolazi po prvi puta, no njegov trener Svetislav Pešić čest je gost Zadra i biti će dobar vodič svojim igračima i stručnom timu.

Razloga za optimizam imaju i navijači KK Zadra zbog službene potvrde o interesu ozbiljnog strateškog partnera čiji je ulazak u klub, čulo se na sjednici Gradskog vijeća, moguć za nekoliko mjeseci.

Brojne akivnosti vezane uz ovogodišnji turnir u punom su jeku, a organizacijski odbor predvođen direktoricom Sport Eventa Zdenkom Zrilić ništa ne prepušta slučaju.

''Pripreme su u vrlo intenzivnoj fazi. Već sada možemo potvrditi kako će sve utakmice ovogodišnjeg turnira biti prenošene na televiziji. Uz Hrvatsku, utakmice će se moći gledati u našoj regiji, Turskoj, Grčkoj te Njemačkoj. Velik je ovo iskorak s obzirom da je jedan od ciljeva turnira i produženje sezone u Zadru i županiji, a sport je jedna od najboljih reklama!'', izjavila je Zdenka Zrilić i dodala:

''Turnir raste pa ćemo tako i ove godine imati brojna popratna događanja na radost brojnih gostiju i naših Zadrana koje očekujemo u velikom broju!''

Jedno od njih biti će i turnir u basketu koji će se održati na zadarskom Forumu, a čiji će pobjednik uz vrijedne nagrade imati čast uoči finalne utakmice suprotstaviti se euroligaškim igračima u atraktivnim košarkaškim disciplinama zakucavanju i šutiranju trica.

Više informacija o turniru može se pronaći na službenoj web stranici: www.s-event.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider