Košarka
SPORTOVI
Košarka
Pratite UŽIVO

VIDEO Košarka dolazi na Doma TV!

Nakon dramatičnog polufinala prošlogodišnje sezone, bliži se ponovni susret velikih rivala na parketu, Cedevite i Partizana. Prijenos je osigurala Doma TV.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obožavatelji košarke ovog se vikenda pripremaju za okršaj Cedevite i Partizana, jedne od utakmica ABA lige koje uvijek obećavaju napetost do zadnjih minuta. Dobra vijest zato stiže s Doma TV-a – najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj osigurao je prava za prijenos atraktivnih utakmica, a prvu od njih gledat ćemo ove subote od 19h.

Podsjetimo, Cedevita je prošle sezone u dramatičnom polufinalu šokirala Partizan usred Beograda i nanijela Vujoševiću 'jedan od najtežih poraza u karijeri'. Junak utakmice bio je Nolan Smith koji je pogodio najvažniji šut sezone, šut sa sirenom za pobjedu 81:79.

Cedevita je nakon toga izgubila u finalu od Cibone, a ove sezone je s pretežito domaćim igračima loše startala u novu sezonu ABA lige. Dva poraza iz isto toliko utakmica razlog su za mobilizaciju u redovima hrvatskog prvaka, a pred njima je veliki i novi okršaj s beogradskim Partizanom.

Ne propustite košarkaški spektakl u subotu UŽIVO na Domi TV od 19.00.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider