Košarka
SPORTOVI
Košarka
Teška ozljeda zvijezde

VIDEO Smirili Lebrona i euforiju: 'Nikada to nisam vidio, cijeli grad je gorio'

Navijači Clevelanda s nestrpljenjem su čekali prvu utakmicu u sezoni NBA lige nakon povratka LeBrona Jamesa, ali kući nisu otišli sretni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, njihov klub na domaćem je parketu poražen od New Yorka sa 90:95, a 'kralj James' nije birljirao. Postigao je 17 poena, ali uz šut iz igre 5-15, a izgubio je čak osam lopti.

"Za mene je ovo bila posebna večer i drago mi je da me publika lijepo dočekala. Nisam bio nervozan zbog povratka, ali sad želim što prije zaboraviti ovaj poraz i krenuti dalje", rekao je LeBron James.

Goste koje su mnogi otpisali uoči ovog susreta predvodio je Carmelo Anthony koji je zabio 25 koševa. 

"Atmosfera je bila sjajna, bilo je ludo, gotovo nevjerojatno. Nikada nisam vidio ovako nešto, cijeli grad je gorio. Bilo je sjajno utišati navijače Cavsa," kazao je Amare Stoudemire koji je ubacio osam koševa.

LA Clippersi pobijedili su na svom parketu Oklahomu 93:90. Gosti su bili oslabljeni neigranjem Kevina Duranta koji će zbog loma noge propustiti prvi dio sezone, a nove probleme zadao im je Russell Westbrook koji je početkom noćašnje utakmice slomio kost šake. Domaće je do pojede predvodio Blake Griffin s 23 koša, dok je Chris Paul dodao 22 poena.

Rezultati:

Orlando Magic - Washington Wizards 98:105
Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 97:91
Cleveland Cavaliers - New York Knicks 90:95
Dallas Mavericks - Utah Jazz 120:102
Los Angeles Clippers - OKC Thunder 93:90

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider